Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Voetbal > Ajax gaat vol voor Braziliaanse Martinelli

Ajax gaat vol voor Braziliaanse Martinelli

Ajax Amsterdam heeft zijn zinnen gezet op de Braziliaanse middenvelder Martinelli van Fluminense. Volgens het Braziliaanse sportmedium UOL houdt Ajax de 22-jarige speler al enige tijd in de gaten, vooral na zijn indrukwekkende prestaties in de Copa Libertadores van 2023.

Martinelli, die zijn professionele carrière begon bij Grêmio Prudente voordat hij naar Fluminense overstapte, heeft al 169 officiële wedstrijden op zijn naam staan voor de Braziliaanse club. Zijn talent is niet onopgemerkt gebleven, met acht doelpunten en twaalf assists voor Fluminense.

Ajax, bekend om zijn vermogen om jong talent te ontwikkelen, ziet in Martinelli een potentiële aanwinst voor het middenveld. De jonge speler, wiens contract loopt tot december 2025, heeft een geschatte marktwaarde van ongeveer zeven miljoen euro volgens Transfermarkt.com.

Het is een spannende tijd voor zowel Ajax als Martinelli. De Amsterdamse club staat op het punt een bod te doen, waarbij de Braziliaanse media speculeren over een spoedige transfer. Deze stap zou een belangrijke mijlpaal kunnen zijn in de carrière van Martinelli, die de kans krijgt om zijn talent op het Europese podium te tonen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *