Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Entertainment > Ajax-speler Taylor en Jade Anna lijken relatie te bevestigen
jade anna

Ajax-speler Taylor en Jade Anna lijken relatie te bevestigen

Kenneth Taylor, de middenvelder van Ajax, lijkt zijn geluk in de liefde te hebben gevonden met de bekende influencer Jade Anna van Vliet. Dit nieuws is onlangs bevestigd door verschillende bronnen. Jade Anna heeft zelf de relatie met Kenneth Taylor bevestigd door een foto te delen met de tekst “Meer van dit”, wat wijst op een romantische betrokkenheid​​. Er zijn ook beelden gedeeld waarin Kenneth Taylor gezien werd terwijl hij naar het huis van Jade Anna ging om de nacht door te brengen, compleet met een koffer, tas en een mooie bos bloemen voor zijn “meisje”​​.

De relatie lijkt positief te zijn voor Kenneth Taylor, aangezien hij momenteel in uitstekende vorm verkeert op het voetbalveld. Zowel Andy van der Meijde als Wesley Sneijder hebben gesuggereerd dat zijn goede prestaties mede te danken zijn aan zijn nieuwe relatie​​. Yvonne Coldeweijer, bekend om haar kennis van de entertainmentindustrie, bevestigt ook dat Kenneth Taylor en Jade Anna van Vliet aan het daten zijn​​.

Het lijkt erop dat zowel Kenneth als Jade gelukkig zijn in hun nieuwe relatie, wat zowel in hun persoonlijke leven als in Kenneth’s professionele carrière een positieve invloed heeft.