Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > NFL > Denver Broncos zetten Quarterback Russell Wilson op de bank

Denver Broncos zetten Quarterback Russell Wilson op de bank

De Denver Broncos hebben besloten quarterback Russell Wilson op de bank te zetten voor de rest van het NFL-seizoen 2023. Hoofdcoach Sean Payton heeft deze beslissing bekendgemaakt. Hij benadrukt dat de beslissing niet alleen over Wilson gaat, maar over de gehele offensieve linie van het team. Jarrett Stidham, een voormalige vierde-ronde draftkeuze van de New England Patriots, zal de laatste twee wedstrijden van het seizoen starten als quarterback.

De 35-jarige Wilson, die vorig jaar een vijfjarige verlenging van zijn contract tekende ter waarde van $245 miljoen, heeft dit seizoen een record van 7-8 behaald met de Broncos. Hij heeft 3,070 yards gegooid, met 26 touchdowns en acht onderscheppingen. Wilson werd verhandeld naar de Broncos voor het seizoen 2022, na zijn eerste 10 seizoenen met de Seattle Seahawks te hebben doorgebracht, waar hij hen naar een Super Bowl-overwinning in 2014 leidde.

De Broncos staan gepland om de Los Angeles Chargers te ontvangen op zondag, voordat ze het seizoen afsluiten in Las Vegas tegen de Raiders. Wilson brak onlangs zijn stilte in een post op X, voorheen bekend als Twitter, waarin hij schreef: “God’s got me. Looking forward to what’s next.”

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *