Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Voetbal > Fabrizio Romano: Ajax gaat voor Liverpool legende
henderson

Fabrizio Romano: Ajax gaat voor Liverpool legende

Ajax is actief op zoek naar een ervaren controlerende middenvelder en heeft zijn zinnen gezet op Jordan Henderson. De 33-jarige middenvelder, momenteel onder contract bij het Saoedi-Arabische Al-Ettifaq, staat in de belangstelling van de Amsterdamse club. De voormalige aanvoerder van Liverpool zou een aanzienlijke financiële stap terug moeten doen bij een overstap naar de Johan Cruijff Arena, gezien zijn huidige salaris van ongeveer vijftien miljoen euro per jaar in Saoedi-Arabië.

Een belangrijke factor die in het voordeel van Ajax zou kunnen werken, is Hendersons ambitie om komende zomer met Engeland deel te nemen aan het EK. De middenvelder gelooft dat zijn kansen op een plek in de selectie van bondscoach Gareth Southgate groter zijn als speler van Ajax dan als speler van een minder prominente club in de Premier League.

Ajax zet momenteel alles in het werk om Henderson te strikken. Deze ambitieuze zet wordt ook nauwlettend gevolgd door de raad van commissarissen van Ajax, die de uiteindelijke goedkeuring voor de transfer moeten geven.

De komst van Henderson zou een einde maken aan de langdurige zoektocht van Ajax naar een sterke controleur op het middenveld. De club is op zoek naar kwaliteit, ervaring en leiderschap om deze cruciale positie te versterken. Met Henderson in de gelederen zou Ajax een aanzienlijke boost kunnen krijgen in zowel de nationale als internationale competities.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *