Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Voetbal > Feyenoord heeft nieuwe aanwinst zo goed als binnen

Feyenoord heeft nieuwe aanwinst zo goed als binnen

Feyenoord, de gerenommeerde club uit Rotterdam, is bezig met een belangrijke aanwinst voor hun team. Volgens bronnen van 1908.nl staat de club op het punt Isak Alemayehu Mulugeta, een veelbelovend Zweeds talent, aan te trekken. Mulugeta, die momenteel onder contract staat bij Djurgardens IF tot medio 2025, heeft een geschatte waarde van 200.000 euro volgens Transfermarkt.nl.

Indrukwekkende stageperiode

Deze zeventienjarige aanvaller en middenvelder is geen vreemde voor Feyenoord. Twee jaar geleden liep Mulugeta al een succesvolle stage bij de club op Varkenoord. Zijn prestaties tijdens deze stage waren zo overtuigend dat Feyenoord besloot opnieuw contact op te nemen met het Zweedse talent. De Nederlandse kampioen is voornemens een huurovereenkomst met een optie tot koop te sluiten.

Mulugeta start bij bij Feyenoord Onder 21

Als de overgang van Alemayehu Mulugeta naar Feyenoord doorgaat, zal hij zich aansluiten bij Feyenoord Onder 21. Mulugeta heeft in Zweden een reputatie opgebouwd als een van de grootste talenten van het land. Met Ethiopische roots heeft de rechtspoot in november 2022 zijn debuut gemaakt voor Djurgardens IF.

Beperkte speeltijd bij Djurgardens IF

Dit seizoen zat Mulugeta ongeveer in de helft van de wedstrijden op de bank bij Djurgardens IF, de nummer vier in de Allsvenskan. Hoewel hij niet vaak inviel, maakte hij wel een opvallende verschijning in maart tegen Lech Poznan tijdens de achtste finales van de Conference League, een wedstrijd die eindigde in een 0-3 verlies.

Feyenoord heeft, naar verluidt, al een contract gereed voor Mulugeta. De zestienvoudige kampioen van Nederland is momenteel in onderhandeling met de Zweedse subtopper over de overgang van dit toptalent. De verwachtingen zijn hooggespannen voor wat Mulugeta kan brengen naar de Nederlandse velden.