Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Voetbal > Feyenoord versterkt zich met Luc Netten en lanceert eigen streamingdienst
luc netten

Feyenoord versterkt zich met Luc Netten en lanceert eigen streamingdienst

Feyenoord heeft zich versterkt met Luc Netten, een jonge verdediger van NEC Nijmegen. Netten, die transfervrij overkomt, maakte zijn debuut in de hoofdmacht van NEC op 1 september 2023 tegen Sparta Rotterdam. Zijn marktwaarde wordt geschat op 25.000 euro. De verwachting is dat hij een belangrijke rol zal spelen in Feyenoords O21 beloftenploeg.

Feyenoord ONE: nieuwe streamingdienst

Naast deze transfer heeft Feyenoord ook een eigen online streamingdienst gelanceerd, genaamd Feyenoord ONE. Dit platform biedt supporters exclusieve Feyenoord-videocontent, waaronder volledige wedstrijden, documentaires, en historische wedstrijden. Commercieel directeur Ruud van der Knaap benadrukt dat Feyenoord ONE een waardevolle aanvulling is op de bestaande clubkanalen en dat het de club de kans biedt om meer hoogwaardige videocontent te produceren.

Met deze ontwikkelingen kijkt Feyenoord vooruit naar een succesvolle toekomst, zowel op het veld met jong talent als Luc Netten, als digitaal met Feyenoord ONE, waardoor supporters dichter bij de club kunnen komen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *