Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Basketbal > Indiana Pacers vestigen record met zesde NBA overwinning op rij
indiana

Indiana Pacers vestigen record met zesde NBA overwinning op rij

De Indiana Pacers hebben een opmerkelijke prestatie neergezet in de NBA door hun zesde opeenvolgende overwinning te behalen. In een indrukwekkende wedstrijd tegen de Atlanta Hawks, die eindigde in 150-116, vestigde het team een nieuw clubrecord met vijftig assists. Tyrese Haliburton droeg met achttien assists significant bij aan deze prestatie, terwijl T.J. McConnell er tien voor zijn rekening nam. Myles Turner blonk uit met 27 punten, profiterend van de vele assists.

Pacers-coach Rick Carlisle benadrukte de onzelfzuchtige speelstijl van het team en de betekenis van dit NBA-record. Hij merkte op dat de Pacers weinig tijd hebben om te vieren, met een aankomend duel tegen de Boston Celtics in het verschiet.

Met deze overwinning heeft Indiana Pacers de langste actieve reeks overwinningen in de NBA en staan ze momenteel vierde in de Eastern Conference. Dit succes benadrukt hun groeiende status als een van de topcontenders in de competitie.

In ander NBA-nieuws is Chris Paul van de Golden State Warriors tijdelijk uitgeschakeld door een handblessure, opgelopen in een wedstrijd tegen de Detroit Pistons.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *