Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Entertainment > Jake Paul staat stil bij Jutta Leerdam na overwinning
jake paul

Jake Paul staat stil bij Jutta Leerdam na overwinning

Boksfenomeen Jake Paul, 26 jaar oud en partner van schaatsster Jutta Leerdam, maakte zijn belofte waar door zijn tegenstander Andre August in slechts één ronde te verslaan. In een opwindende match in Orlando boekte Paul zijn achtste professionele boksoverwinning door August in slechts twee en een halve minuut knock-out te slaan.

De wedstrijd tegen de 35-jarige Andre August, gepland voor acht rondes in de cruisergewichtklasse, werd voortijdig beëindigd door Jake Paul. De 26-jarige, die bekendheid verwierf als YouTube-ster voordat hij profbokser werd, maakte zijn belofte op een opvallende manier waar. Na twee minuten en 32 seconden sloeg hij August knock-out met een krachtige rechter.

“Ik zei het de hele week al: een knock-out in de eerste ronde. Dat heb ik waargemaakt,” verklaarde Paul na de wedstrijd in de ring. “Ik wilde jullie dat geven: een knock-out voor Kerstmis.”

Ondanks de bescheiden arena van het Caribe Royale Resort in Orlando, wist Paul de 4.000 zitplaatsen uit te verkopen. Dit gevecht was intiemer dan zijn eerdere wedstrijden tegen UFC-legendes, die meer gericht waren op spektakel. Deze keer streefde Paul ernaar om zich te concentreren op puur boksen, door het op te nemen tegen een meer ervaren tegenstander.

Hoewel August misschien geen bekende naam is in de Verenigde Staten, met weinig beeldmateriaal van hem beschikbaar, was zijn record voor deze wedstrijd aanzienlijk met tien overwinningen en één verlies. Pauls record stond daarentegen op zeven overwinningen en een verlies tegen Tommy Fury.

Pauls overwinning in Orlando was elektriserend. Zijn entree, vrolijk op de tonen van “Rockin’ Around The Christmas Tree”, werd gevolgd door een sensationele afsluiting van het gevecht. Paul bracht de beslissende klap toe zonder zelf ook maar één keer geraakt te worden. ‘The Problem Child’ streeft ernaar om op te klimmen in het professionele boksen met deze overwinning, en deze knock-out heeft zeker de aandacht van de bokswereld getrokken.

Jutta Leerdam krijgt nog een bedankje

Na de overwinning haalde Jake Paul ook nog even zijn Nederlandse liefje aan. Jutta Leerdam werd bedankt voor haar steun en het feit dat zij Jake Paul een betere man maakt. Wat lief!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *