Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Entertainment > Knapste vrouw van 2023 in- en rondom de velden
amy sonck

Knapste vrouw van 2023 in- en rondom de velden

Amy Sonck, de Stralende Dochter van Wesley Sonck, Steelt de Show in Vlaanderen en ver daarbuiten

In de Belgische sportwereld is Wesley Sonck een bekende naam, gewaardeerd om zijn indrukwekkende voetbalcarrière en zijn vaardigheden als analist. Zijn dochter Amy Sonck trekt echter ook de aandacht in Vlaanderen, zij het om een andere reden. Met haar stralende looks heeft Amy een eigen plek in de schijnwerpers veroverd, naast de sportieve prestaties van haar vader.

Glansrijke Carrière van Wesley Sonck

Wesley Sonck heeft een indrukwekkende voetbalcarrière achter de rug, met memorabele perioden bij clubs als Ajax en Club Brugge. Zijn prestaties bij de Rode Duivels, waar hij verantwoordelijk was voor meerdere belangrijke doelpunten, hebben hem een geliefde status onder voetbalfans bezorgd.

Het Persoonlijke Leven van Wesley

In zijn privéleven heeft Wesley Sonck het geluk gevonden bij Virginie Van Mol, een 47-jarige blondine die werkzaam is als accountmanager en daarnaast ook als huid- en dieetcoach. Wesley heeft drie kinderen uit een eerdere relatie, waaronder de opvallende Amy Sonck, die met haar charme en schoonheid de harten van veel Vlamingen heeft veroverd.

Amy Sonck in de Schijnwerpers

Amy Sonck, die onlangs tijd doorbracht in Tirol, Oostenrijk, was uitgenodigd bij een prestigieus winterevenement. Hier was ze in gezelschap van onder andere Celine Van Ouytsel, wat resulteerde in tal van prachtige foto’s. Amy’s uitstraling en elegantie maken haar tot een veelbesproken figuur in de Vlaamse mediawereld.

Wesley Sonck in Eigen Land

Terwijl dochter Amy internationaal de aandacht trok, bleef vader Wesley dichter bij huis. Hij bracht een bezoek aan de training van de Belgische mannelijke hockeyers. Hoewel dit bezoek speculaties over een mogelijke nieuwe carrière in de sportwereld opwekte, lijkt het waarschijnlijker dat Wesley zijn expertise als analist en co-commentator blijft voortzetten.

In zowel haar privéleven als in het publieke oog, blijft Amy Sonck een stralend figuur in Vlaanderen. Met een vader die zijn sporen in de sportwereld ruimschoots heeft verdiend, is het geen verrassing dat zij op haar eigen manier schittert. Samen vormen Wesley en Amy Sonck een opmerkelijk duo in de Belgische sport- en mediawereld.