Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Voetbal > Mogelijke transfer voor Owen Wijndal naar Torino
wijndal

Mogelijke transfer voor Owen Wijndal naar Torino

Ajax kan op korte termijn mogelijk een aantrekkelijke transfersom ontvangen voor Owen Wijndal. Volgens recente berichten uit Italië, met name van Tuttosport, toont Torino serieuze interesse in de Nederlandse linksback. Wijndal, momenteel actief op huurbasis bij Royal Antwerp, zou bij Torino ingezet kunnen worden als wingback.

De 24-jarige Wijndal beleeft een turbulente periode in zijn carrière. Na indruk te hebben gemaakt bij AZ, waar hij de aanvoerdersband droeg, maakte hij de overstap naar Ajax. Echter, bij de Amsterdamse club wist hij geen vaste plek te veroveren, wat resulteerde in zijn huidige huurperiode bij Royal Antwerp. Desondanks heeft hij al elf keer het shirt van het Nederlands elftal gedragen.

Interessant is dat bij Torino ook Perr Schuurs onder contract staat. Schuurs, die een sterke periode kende bij de Italiaanse club, is momenteel herstellende van een kruisbandblessure. De verdedigers kennen elkaar al van hun tijd bij Ajax.

Torino, momenteel op de tiende plaats in de Serie A, overweegt ook Josh Doig, momenteel actief bij Hellas Verona, voor dezelfde positie. De 21-jarige Schotse speler wordt ook gezien als een sterke kandidaat voor de wingbackpositie.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *