Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Basketbal > NBA Power Rankings: Celtics nog altijd #1 met de Timberwolves er vlak achter
nba

NBA Power Rankings: Celtics nog altijd #1 met de Timberwolves er vlak achter

Met het nieuwe jaar voor de deur krijgen NBA-teams de kans om te resetten, opnieuw te beoordelen en zich voor te bereiden op de rest van het seizoen. Terwijl sommige teams stabiel blijven, zoeken anderen wanhopig naar verbetering. De Golden State Warriors worstelen met instabiliteit door de schorsingen van Draymond Green, en de Phoenix Suns worden opnieuw gehinderd door de afwezigheid van Bradley Beal.

Uitblinkers


Jalen Brunson Leidt de Knicks: Onder leiding van Jalen Brunson, die een carrièrehoogtepunt van 50 punten bereikte, hebben de New York Knicks hun vorm gevonden. Brunson maakte geschiedenis in de NBA door als eerste speler 8 van de 8 driepunters te raken in één helft.


Ja Morant Maakt Indrukwekkende Terugkeer: Na een schorsing van 25 wedstrijden maakte Ja Morant zijn seizoensdebuut tegen de New Orleans Pelicans. Zijn terugkeer stelde niet teleur; Morant scoorde het winnende schot en leidde zijn team met 34 punten en 8 assists.


Power Rankings top 15


Boston Celtics (20-6): Ondanks een verlies tegen Golden State, toont Boston zich sterk. De afwezigheid van Kristaps Porzingis, die voor variatie in het spel zou zorgen, was voelbaar.

Minnesota Timberwolves (20-5): Met de beste start in de geschiedenis van de franchise, tonen de Timberwolves zich als een sterk team, ondersteund door Rudy Gobert en Anthony Edwards.

Milwaukee Bucks (20-7): Damian Lillard vindt zijn vorm terug en leidt de Bucks naar overwinningen met indrukwekkende scores.

Philadelphia 76ers (18-8): Joel Embiid speelt een fantastische maand, met gemiddeld 40 punten per wedstrijd. De Sixers blijven een team om in de gaten te houden.

Denver Nuggets (18-10): Nikola Jokic’s prestaties en de terugkeer van Jamal Murray helpen Denver in hun recente successen.

Oklahoma City Thunder (17-8): Rookie Chet Holmgren maakt indruk met zijn verdediging, en de Thunder presteren boven verwachting.

LA Clippers (16-10): Na een trage start lijken de Clippers, met sterren als Paul George en Kawhi Leonard, hun vorm te vinden.

Sacramento Kings (16-9): Keegan Murray’s ontwikkeling en de combinatie met De’Aaron Fox en Domantas Sabonis maken de Kings een team om in de gaten te houden.

Dallas Mavericks (16-10): Luka Doncic speelt op het hoogtepunt van zijn kunnen, wat cruciaal is voor de Mavericks gezien hun blessureproblemen.

Orlando Magic (16-9): De ontwikkeling van Jalen Suggs draagt bij aan het succes van Orlando, vooral in hun verdediging.

New Orleans Pelicans (16-12): Met een sterke kern van spelers, waaronder Zion Williamson en Brandon Ingram, tonen de Pelicans potentieel voor verdere verbetering.

New York Knicks (15-11): Ondanks blessures blijven de Knicks concurreren, met Isaiah Hartenstein die een sleutelrol speelt.

Los Angeles Lakers (15-12): De Lakers, onder leiding van LeBron James, zoeken naar consistentie na hun recente verliesreeks.

Miami Heat (15-12): De terugkeer van Bam Adebayo en Tyler Herro kan een impuls geven aan het team, dat streeft naar een betere positie in de Eastern Conference.

Phoenix Suns (14-13): Devin Booker’s rol verandert van scorer naar playmaker, wat cruciaal is tijdens de afwezigheid van Bradley Beal.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *