Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > NFL > NFL Playoff scenario’s: spanning tot de laatste week
nfl playoffs

NFL Playoff scenario’s: spanning tot de laatste week

Met de laatste week van het reguliere NFL-seizoen 2023 voor de deur, biedt het Next Gen Stats Analytics Team gedetailleerde schattingen van de postseason kansen voor elk concurrerend team. Wat het Next Gen Stats playoff waarschijnlijkheidsmodel onderscheidt, is dat tijdens live wedstrijden de playoff waarschijnlijkheden elke vijf minuten dynamisch worden bijgewerkt, waarbij de nieuwste winstwaarschijnlijkheden van NGS worden meegenomen voor alle lopende wedstrijden in elke simulatie.

AFC Playoff beeld met week 18 voor de boeg

In de AFC hebben de Ravens, Dolphins, Chiefs en Browns hun playoff plek al veiliggesteld. De Jaguars hebben een kans van 70% om de playoffs te halen, terwijl de Bills en Colts respectievelijk 86% en 55% kans hebben. De Texans en Steelers zijn nog in de race, maar met lagere kansen.

NFC Playoff beeld met Week 18 voor de boeg

In de NFC zijn de 49ers, Cowboys, Lions en Eagles al verzekerd van een plek in de playoffs. De Buccaneers hebben 66% kans om door te gaan, terwijl de Packers en Seahawks nog strijden voor een plek met respectievelijk 64% en 25% kans.

Division Races: wie zal winnen?

In de AFC East is de strijd tussen de Dolphins en de Bills spannend, met de Bills die 59% kans hebben om de divisie te winnen. In de AFC South hebben de Jaguars de beste kansen om de titel te pakken. In de NFC East hebben de Cowboys een grote voorsprong op de Eagles, en in de NFC South hebben de Buccaneers de controle, ondanks hun recente verlies tegen de Saints.

Er zijn enkele cruciale wedstrijden in Week 18 die het playoff landschap aanzienlijk kunnen veranderen. Teams zoals de Jaguars, Colts, Packers en Seahawks hebben veel op het spel staan in hun laatste wedstrijden van het seizoen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *