Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Basketbal > Oklahoma City Thunder de nieuwe #1 in de NBA Power Rankings
oklahoma

Oklahoma City Thunder de nieuwe #1 in de NBA Power Rankings

Oklahoma City Thunder heeft de Boston Celtics ingehaald voor de toppositie in de nieuwste Power Rankings van de NBA. Met hun indrukwekkende prestaties blijft het Westen de overhand houden over het Oosten dit seizoen.

Shai Gilgeous-Alexander van OKC was doorslaggevend in de overwinning tegen Boston vorige week. Zijn optreden benadrukt de dominantie van de Western Conference over het Eastern Conference, die de afgelopen twee seizoenen een winnend record had tegen het Westen. Dit seizoen keert de trend om, met het Westen dat een record van 85-66 (.563) heeft tegen het Oosten, hun beste prestatie sinds het seizoen 2014-15.

Met een dynamische beweging in de ranglijst zien we Dallas, New York en Toronto aanzienlijke sprongen maken, terwijl Sacramento, Golden State en L.A. Lakers dalen. De Thunder blijft indruk maken met hun prestaties, terwijl de Celtics ondanks een recent verlies nog steeds minder nederlagen tellen dan elk ander team.

De Boston Celtics staan deze week in de schijnwerpers. Hun perfecte thuisrecord (17-0) wordt op de proef gesteld met wedstrijden tegen de Wolves en Rockets in de TD Garden. Belangrijker zijn echter hun uitwedstrijden, waaronder een wedstrijd tegen de Milwaukee Bucks op donderdag.


De strijd tussen het Oosten en het Westen in de NBA blijft boeiend, met Oklahoma City Thunder die nu de leiding neemt in de Power Rankings. De dynamiek tussen de teams, met opvallende prestaties en verschuivingen in de ranglijst, toont aan dat het seizoen nog vol verrassingen zit.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *