Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > NFL > Onzekerheid rondom inzetbaarheid Trevor Lawrence bij cruciale wedstrijd Jaguars
lawrence

Onzekerheid rondom inzetbaarheid Trevor Lawrence bij cruciale wedstrijd Jaguars

De inzetbaarheid van Jacksonville Jaguars quarterback Trevor Lawrence is twijfelachtig voor de belangrijke wedstrijd tegen de Tennessee Titans op zondag. Lawrence kampt met een blessure aan zijn rechterschouder en is officieel als ‘questionable’ aangemerkt voor het duel in Week 18 van de NFL.

Hoofdcoach Doug Pederson van de Jaguars meldde dat Lawrence dag tot dag wordt beoordeeld en dat het mogelijk pas op de wedstrijddag zelf, om 1 p.m. ET, duidelijk wordt of hij kan spelen.

De Jaguars hebben het in eigen hand om de AFC South titel te veroveren, waarbij een overwinning op de Titans vereist is. Deze situatie is ontstaan na een reeks van vier opeenvolgende verliezen, die de Jaguars in een krappe divisierace heeft gebracht, voordat ze zich herpakten met een overwinning op Carolina in Week 17.

De afwezigheid van wide receiver Christian Kirk, die de Jaguars misten vanaf het begin van hun negatieve reeks, heeft ook een rol gespeeld in de moeilijke fase van het team. Kirk, die eveneens als ‘questionable’ is aangemerkt, zou mogelijk terug kunnen keren in de beslissende wedstrijd. Pederson gaf aan dat ook zijn inzetbaarheid een beslissing op het laatste moment zal zijn.

De Jaguars staan voor de uitdaging om met mogelijk enkele terugkerende sleutelspelers hun seizoen te redden door de Titans te verslaan en zo hun plek in de play-offs veilig te stellen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *