Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > NFL > Power Rankings in de NFL: Dominantie van de Ravens
nfl ravens

Power Rankings in de NFL: Dominantie van de Ravens

De NFL bevindt zich in een spannende fase met teams die strijden om de topposities. De Baltimore Ravens hebben indruk gemaakt met hun late seizoensdominantie, waardoor ze zich onderscheiden in de Power Rankings.

Late seizoensdominantie van de Ravens

De Ravens hebben een ongekende dominantie getoond in de laatste weken van het seizoen. Ze behaalden twee uitoverwinningen met respectievelijk 16 en 14 punten verschil, gevolgd door een verpletterende overwinning van 37 punten thuis tegen de Dolphins, die 11 overwinningen hadden. Deze tegenstanders stonden op de 12e, 2e en 4e plaats in de Power Rankings van deze week.

Deze prestaties benadrukken wat de Ravens het hele seizoen consistent doen. Ze hebben in alle 16 wedstrijden in de laatste twee minuten geleid. Het enige andere team dat dit presteerde, waren de Patriots uit 2007. Baltimore heeft een MVP-kandidaat als quarterback, de nummer 1 verdediging in de league en een coach die ooit in de Pro Football Hall of Fame zou kunnen komen. Ze hebben een 13-1 record wanneer ze 20 of meer punten scoren.

Uitdagers van de Ravens

San Francisco 49ers: Met een 12-4 record en een vroege zekerheid van de eerste plaats, dankzij Philadelphia, hebben de 49ers zichzelf een cruciale rustperiode verschaft. Ondanks recente tegenslagen, blijven ze een sterke Super Bowl-kandidaat.

Dallas Cowboys: Met een record van 11-5 en een overwinning op de Lions, blijven de Cowboys een belangrijke speler in de NFC. Hun positie werd versterkt door het verlies van de Eagles, waardoor ze nu favoriet zijn voor de NFC East titel.

Miami Dolphins: Ondanks een zware nederlaag tegen de Ravens, blijven de Dolphins met een 11-5 record hoog in Tier 2 van de Power Rankings. Ze blijven een team om rekening mee te houden.

Overige teams om in de gaten te houden

Detroit Lions: Met een 11-5 record en ondanks een nederlaag tegen de Cowboys, blijven de Lions een uitdager in de NFC.

Buffalo Bills: Met een 10-6 record, tonen de Bills nog steeds hun kracht, hoewel er ruimte is voor verbetering.

Cleveland Browns: Met een record van 11-5 en overwinningen op sterke teams, blijven de Browns een gevaarlijke tegenstander.

De Ravens hebben zichzelf duidelijk gepositioneerd als de te kloppen team in de NFL met hun indrukwekkende prestaties. Terwijl teams als de 49ers, Cowboys en Dolphins hen op de hielen zitten, blijft Baltimore de favoriet voor het aankomende postseason. Met nog één speelweek te gaan, is het spannend om te zien hoe de teams zich zullen positioneren voor de playoffs.