Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Voetbal > PSV opnieuw soeverein, Ajax morst punten
psv

PSV opnieuw soeverein, Ajax morst punten

In de laatste speelronde van de Eredivisie voor de winterstop stonden er nog een paar mooie wedstrijden op de planning. Denk aan kelderkrakers als Almere City – Vitesse en de topper tussen AZ en PSV. Stuk voor stuk mooie wedstrijden en ook dit weekend gebeurde er weer van alles!

NEC versus Fortuna Sittard – Vrijdag, 15 december 2023
NEC overtrof Fortuna Sittard met een overtuigende 4-1 overwinning. Een sterke prestatie van NEC, die duidelijk de overhand had in het spel.

Utrecht versus RKC Waalwijk – Zaterdag, 16 december 2023
Een gelijkspel van 1-1 tussen Utrecht en RKC Waalwijk. Beide teams toonden vastberadenheid, maar konden niet de beslissende voorsprong nemen.

Excelsior versus Go Ahead Eagles – Zaterdag, 16 december 2023
Excelsior en Go Ahead Eagles deelden de punten met een 1-1 gelijkspel. Een evenwichtige strijd waarin geen van beide teams kon domineren.

Heerenveen versus Volendam – Zaterdag, 16 december 2023
Volendam verraste Heerenveen door met 2-1 te winnen. Een indrukwekkende prestatie van Volendam, die cruciale punten mee naar huis nam.

Almere City versus Vitesse – Zondag, 17 december 2023
Almere City verblufte iedereen met een verpletterende 5-0 overwinning op Vitesse. Een dominante weergave van Almere City’s aanvallende kracht.

Sparta Rotterdam versus Twente – Zondag, 17 december 2023
Een spannende 2-2 gelijkspel tussen Sparta Rotterdam en Twente. Een wedstrijd vol actie waarbij beide teams even sterk waren.

Heracles versus Feyenoord – Zondag, 17 december 2023
Feyenoord domineerde Heracles met een duidelijke 4-0 overwinning. Feyenoord bleef indruk maken met hun consistente prestaties.

https://www.youtube.com/watch?v=BYgzirQBIJ0

Ajax versus PEC Zwolle – Zondag, 17 december 2023
Ajax en PEC Zwolle eindigden in een 2-2 gelijkspel. Een onverwachte wending, waarbij Zwolle hardnekkig weerstand bood tegen de Amsterdamse gigant.

AZ versus PSV – Zondag, 17 december 2023
PSV behaalde een overtuigende 4-0 overwinning op AZ. PSV’s aanvalslinie was te sterk voor de verdediging van AZ, wat resulteerde in een duidelijke zege

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *