Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Basketbal > Stephen Curry leidt Warriors naar overwinning op Orlando Magic
Stephen Curry

Stephen Curry leidt Warriors naar overwinning op Orlando Magic

De Golden State Warriors hebben na een reeks van drie nederlagen op rij weer een overwinning geboekt in de NBA. Deze belangrijke winst, met een eindscore van 121-115 tegen Orlando Magic, was grotendeels te danken aan de sterprestaties van Stephen Curry. De guard van de Warriors, bekend om zijn indrukwekkende spel, wist maar liefst 36 punten en 6 assists te noteren in deze wedstrijd.

Het was een spannend duel, waarbij de Warriors, de kampioenen van 2022, met nog ruim 8 minuten op de klok tegen een achterstand van 93-92 aankeken. Echter, dankzij Curry’s leiderschap en de inzet van zijn teamgenoten, slaagde Golden State erin het tij te keren en uiteindelijk de overwinning te grijpen.

Aan de kant van Orlando Magic was Paolo Banchero de meest opvallende speler. Met 27 punten was hij de topscorer voor zijn team. Ondanks zijn inspanningen kon hij echter niet voorkomen dat de Warriors aan het langste eind trokken.

Deze overwinning is een belangrijke opsteker voor de Warriors, die hun vorm uit het kampioensjaar proberen terug te vinden. Met Curry in topvorm lijkt het team weer op de goede weg.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *