Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Voetbal > Tüzeman over Ziyech “Ik heb vernomen dat hij naar Ajax wil.”
ziyech

Tüzeman over Ziyech “Ik heb vernomen dat hij naar Ajax wil.”

Journalist Levent Tüzeman heeft recentelijk informatie gedeeld die wijst op een mogelijke terugkeer van Hakim Ziyech naar Ajax. Volgens Tüzeman is de Marokkaanse voetballer geïnteresseerd in een terugkeer naar de Amsterdamse club. “Ik heb vernomen dat hij naar Ajax wil,” zei Tüzeman. Deze interesse van Ziyech is niet nieuw; afgelopen zomer was er al sprake van een mogelijke deal met zijn huidige club Chelsea. Echter, een overeenkomst werd niet bereikt, voornamelijk omdat Ajax de voorkeur gaf aan een huurovereenkomst voor de technisch begaafde linkspoot.

Speelstijl en situatie bij Galatasaray

Zijn huidige periode bij Galatasaray verloopt niet zonder problemen. Tüzeman benadrukt dat Ziyech’s speelstijl als eentonig wordt ervaren bij de Turkse club. De Marokkaanse international, bekend om zijn voorkeur om de bal in de voeten te ontvangen, heeft moeite om zijn stempel te drukken. Zijn meest opvallende bijdrage was tijdens de derby tegen Fenerbahçe, waar hij een cruciale defensieve rol speelde door tegenstander Ferdi Kadioglu van het scoren af te houden.

De impact van een ongelukkige speler

Tüzeman merkt op dat het belangrijk is om aandacht te besteden aan het welzijn van de speler. “Als een speler niet gelukkig is, moet je hem niet verplichten om te blijven,” stelt hij. Deze uitspraak suggereert dat een transfer van Ziyech weg van Galatasaray waarschijnlijk niet op veel weerstand zou stuiten.

De potentiële terugkeer van Ziyech naar Ajax zou een interessante ontwikkeling zijn in zijn carrière. Zijn technische vaardigheden en eerdere succes bij de club maken hem een waardevolle aanwinst. Echter, de overgang hangt af van de bereidheid van alle betrokken partijen om tot een overeenkomst te komen. Met de zomertransferperiode in aantocht, blijven de ogen gericht op deze getalenteerde speler en zijn volgende stap.

1 Comment

  • De winterse transfermarkt; grote transfers, opkomende trends en financiën - Laatste Sportnieuws 3 jan 2024

    […] Hakim Ziyech: De Marokkaanse international zou kunnen terugkeren naar Chelsea, aangezien Galatasaray van plan is zijn seizoenslange uitleenbeurt te beëindigen. Zijn prestaties voldeden niet aan de verwachtingen en hij miste ook veel wedstrijden door blessures. Bovendien is hij opgenomen in de selectie van Marokko voor de Afrika Cup, waardoor hij nog meer wedstrijden zal missen​. Inmiddels is Ziyech ook al gelinkt aan Ajax. […]

Reacties niet mogelijk.