Overzicht van het laatste nieuws

Laatste Sportnieuws > Entertainment > Boubacar Kamara en Coralie Porrovecchio stellen huwelijksreis uit na onverwachte wending
kamara

Boubacar Kamara en Coralie Porrovecchio stellen huwelijksreis uit na onverwachte wending

Voetballer’s Carrière Beïnvloedt Privéleven

Boubacar Kamara, een opvallende nieuwe aanwinst voor Aston Villa, heeft onlangs zijn huwelijksreis moeten uitstellen door een onverwachte oproep van het Franse nationale team. Kamara, die oorspronkelijk een vakantie had geboekt na het seizoen, zag zijn plannen veranderen toen hij werd opgeroepen als vervanger voor de geblesseerde Adrien Rabiot voor de Euro 2024-kwalificatiewedstrijden tegen Gibraltar en Griekenland.

Reactie van Coralie Porrovecchio

Zijn vrouw, Coralie Porrovecchio, uitte haar gevoelens op Instagram, waar ze schreef: “Ik weet niet of ik moet lachen of huilen. Huwelijksreis uitgesteld. De onzekerheden in het leven van de vrouwen van voetballers waar jullie zo jaloers op zijn.” Het paar was al onderweg naar hun huwelijksreis en moest hun plannen wijzigen, terugkerend naar Marseille in plaats van door te reizen naar Parijs.

Dit incident benadrukt de unieke uitdagingen waarmee de partners van professionele atleten worden geconfronteerd, waarbij carrièreverplichtingen vaak voorrang hebben op persoonlijke plannen.